Oldalak

2016. december 18., vasárnap

6 Kreatív csomagolási ötlet

Kapkodósan vagy időt nem sajnálva? Ügyetlenül vagy a legnagyobb műgonddal? Akárhogyan is csomagolod a karácsonyi ajándékokat, ezekből az ötletekből találsz kedvedre valót.


1. Természet



Ha nincs sok időd, de mégis azt szeretnéd, hogy a csomagolás stílusos legyen, egyszerű megoldás, ha mondjuk egy falevéllel vagy más természetből könnyen megszerezhető elemel díszíted. Egy egyszerű alap csomagolópapír és rá a levél, máris feldobja a kinézetét.




2. Házikó

Ez is egy viszonylag egyszerű csomagolás, annyit kell vele csinálni, hogy kivágod a háznak a sablonját, behajtogatod az oldalait és már készen is van, feldobhatod néhány színes szalaggal, vagy ha gondolod ki is színezheted.



3. Tölcsér

Kisebb ajándék tárolására jó, nagyon egyszerű elkészíteni, arra kell figyelni, hogy kicsit vastagabb papírból legyen különben összegyűrődik.


4. Színes fonalak

Itt a fantáziádra van bízva, hogy milyen színekből állítod össze és milyen formát csinálsz. 




5. Gombok

Ugyanúgy szárnyalhat a fantáziád, hogy hogyan állítsd össze a gombokat, milyen szalaggal kötsd össze, milyen elrendezésben. 



6. Képekkel, képeslapokkal

Egy tájkép, képeslap vagy éppen egy kinyomtatott közös fotó is nagyon jól mutat az ajándékon, és ezt is könyen lehet elkészíteni.




Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése